.

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, May 1, 2017

Sambutan Birthday Di Sekolah..

Jumaat minggu lepas ada sambutan Birthday untuk kids lahir bulan Mac dan April.. Saye kan lahir bulan April.. Sempena sambutan Birthday tu ibu tempahkan saye kek tema frozen dan buatkan choc untuk kawan-kawan saye..
Kek yang ibu tempahkan...
Choc pun tema frozen... 


ibu ada buat choc hello kitty gak.. tapi untuk kawan-kawan yang lain bukan kawan sekolah

Ni masa hari birthday saye.. ibu belikan kek kat SR dan belanja makan Uncle Jack..

Tak sabar nak makan kek.. huhuhuhu

No comments:

Post a Comment