.

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, May 1, 2017

Sambutan Birthday Di Sekolah..

Jumaat minggu lepas ada sambutan Birthday untuk kids lahir bulan Mac dan April.. Saye kan lahir bulan April.. Sempena sambutan Birthday tu ibu tempahkan saye kek tema frozen dan buatkan choc untuk kawan-kawan saye..
Kek yang ibu tempahkan...
Choc pun tema frozen... 


ibu ada buat choc hello kitty gak.. tapi untuk kawan-kawan yang lain bukan kawan sekolah

Ni masa hari birthday saye.. ibu belikan kek kat SR dan belanja makan Uncle Jack..

Tak sabar nak makan kek.. huhuhuhu

Monday, April 10, 2017

Hari Sukan Sekolah...

8 haribulan yang lepas, sekolah saye adakan Hari Sukan.. Saye rumah  Blue...Boombastic Blue..
Persediaan untuk acara saye... pasukan saye menang... yeahhh
Sebelum acara ni saye nangis sebab cuaca panas saye tak nampak ibu ngan yayah.. lepas yayah pujuk dan bagi saye minum air sejuk banyak-banyak baru saye ok.. abang ngan ibu asik ejek saye je sebab nangis...


 Dapat pingat dan hadiah.. yeaaahhh 

Gambar ngan Teacher Lini...

Tuesday, March 28, 2017

Hantu Kaki Ayam


Saye memang suka kaki ayam.. kalau jumpa kaki ayam mesti minta ibu belikan dan buat sup.. tengok saya makan sampai 3 kaki.. huhuhuhuh


Dah kenyang makan kaki ayam tido bersama kawan-kawan.. peluk-peluk ngan swiper.. bingo pun sibuk sama tido atas sofa dengan saye.. syhhh jangan ejek saye yea.. walau saye dah 5 tahun dan dah gie sekolah saye masih menyusu dalam botol lagi.. ehehehehe


Ni masa balik muar.. pagi-pagi dah mandi kolam.. pastu breakfast ramai-ramai kat luar...