.

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, July 21, 2017

Raya Tahun Ini

Raya tahun ni, saye yang pilih warna.. saye pilih warna purple.. ibu, abang ngan yayah kena la ikut tema warna saye.. huhuhuh hari raya pertama je kami beraya.. pagi raya tu lepas semua siap-siap kami ke hospital.. oh lupa nak cerita atok masuk spital 10 hari sebelum raya.. hari raya ke- 9 saye kehilangan atok buat selama-lamanya atok dah tak sakit lagi.. sama gak gummy.. masa raya ke-5 uncle rizal beritau gummy dah mati.. sejak atok sakit gummy uncle rizal yang jaga dan sebelum raya uncle rizal bawa ke klinik untuk pemantauan sebab gummy nampak semakin kurang sihat.. bye gummy kamu pun dah tak sakit lagi...

saye ngan abang aniq.. baju ibu yang sama ngan saye tak siap.. mujur ibu sempat beli baju lain.. huhuh sian ibu.. tapi ibu kata takpe ibu pun takde mood nak raya tahun ni.




Thursday, June 8, 2017

Cuti Sekolah dan Bulan Puasa

Mula cuti sekolah pertengahan tahun haritu saye ngan abang duduk kat Muar dengan makcik, masa saye tinggal di Muar ibu suruh saye tolong jaga atok sekali.. Sambil main nanti saye datang jenguk-jenguk atok... 2 minggu saye duduk kat Muar balik je Benny ngan Swiper sibuk baring dengan saye.. Rindu ngan saye la tu takde orang buli.. sebab saye suka buli cat ibu jadikan cat ibu patung untuk saye main pondok-pondok eheheheh




Acik Ferry hadiahkan kasut raya, tapi sayang tak muat kaki saye besar, saye bagi pada aimie..Apapun tq acik ferry..

Monday, May 1, 2017

Sambutan Birthday Di Sekolah..

Jumaat minggu lepas ada sambutan Birthday untuk kids lahir bulan Mac dan April.. Saye kan lahir bulan April.. Sempena sambutan Birthday tu ibu tempahkan saye kek tema frozen dan buatkan choc untuk kawan-kawan saye..
Kek yang ibu tempahkan...
Choc pun tema frozen... 


ibu ada buat choc hello kitty gak.. tapi untuk kawan-kawan yang lain bukan kawan sekolah

Ni masa hari birthday saye.. ibu belikan kek kat SR dan belanja makan Uncle Jack..

Tak sabar nak makan kek.. huhuhuhu